• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

Brede vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Van het extreem breed Landhuis Laminaat van meer dan 32 cm tot laminaat vloeren met 2 verschillende breedtes. Deze keer in FloerTube alles over het ongekend populaire extra breed laminaat!

XXL laminaat vloeren

De Landhuis Laminaat vloeren zijn extra breed en hebben een afmeting van meer dan 32 cm, dit zijn de breedste vloeren in het assortiment. Breder bestaat eigenlijk niet! Er zijn zes verschillende eiken kleuren, van licht eiken naar bijna zwart laminaat. Voor iedere woonstijl is er een geschikte laminaatvloer verkrijgbaar. Deze zes Floeren hebben geen 4-V groef maar een luxe 2-V en afgewerkt met een doorlopend patroon. Hierdoor zijn er eindeloze lange banen te maken en lijkt een Landhuis Laminaat vloer niet te stoppen. Ontdek het buitengewone breed laminaat in deze inspiratie video!

Floer-Landhuis-Laminaat-Onbehandelde-Eik-interieur-vloer-doorlopend-patroon-extra-breed-laminaat-vloer-vloeren-extra-brede-laminaat-vloer gebruiksklasse
Floer Landhuis Laminaat – Onbehandelde Eik

Twee verschillende breedtes

Heb je de voorkeur voor robuust laminaat? Bekijk de rustieke Landhuis Laminaat vloeren. Deze vloeren zijn beschikbaar in drie kleuren met noesten en robuuste accenten. Door de stijlvolle V-groef wordt het eiken houten patroon extra benadrukt en geven de vloerdelen een sfeervolle uitstraling. Bovendien is er nog iets unieks aan de hand met deze vloeren. Er zijn namelijk twee verschillende breedtes beschikbaar, zowel 32,8 cm als 19,8 cm breed. Je kunt hierdoor zowel de extra brede variant leggen maar ook deze verschillende laminaat delen met elkaar verbinden, doordat de vloeren dezelfde klikverbinding hebben. Varieer er op los met brede en smalle planken! Twee smalle delen naast elkaar en daarna een extra brede plank of juist liever om en om, het kan allemaal! Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem een kijkje in deze woning met retro en rustiek laminaat!

De voordelen van extra breed Landhuis Laminaat

De voordelen van het extra brede Landhuis Laminaat? Dankzij de klikverbinding wordt het mogelijk dat ook de niet ervaren klusser deze vloer zelf kan leggen. De vloerdelen zijn afgewerkt met de Variclick verbinding, dit is momenteel één van de beste klikverbindingen die er is. De verbinding verzegeld de vloer waardoor vocht, vuil en bacteriën er niet tussen komen. Je hebt het goed gelezen, ook vocht komt er niet tussen! Dit komt doordat het laminaat uit deze collectie waterbestendig is gecoat, dit geldt voor de toplaag van de vloer en de groeven. Dankzij deze waterproof coating mag er vier uur lang een (kleine) plas water op de vloer liggen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Ideaal!

Bovendien zijn deze extreem brede laminaat vloeren niet kapot te krijgen. Dat zeggen we niet alleen maar laten we ook zien! Door 20 jaar garantie op de vloerdelen te geven en door er met een motor op te rijden. Op zoek naar bewijs? Bekijk de video vanaf minuut 01:36 en we laten het zien!

Floer-Steden-Laminaat-Weesp-Witbeige-Eiken-vloer-woonkamer
Floer Steden Laminaat – Weesp Witbeige Eiken

Liever iets minder breed laminaat?

Liever een iets minder brede vloer maar dezelfde sterke eigenschappen? De vloeren uit de Steden Laminaat collectie zijn minder breed dan het Landhuis Laminaat maar ook extra groot. Mooie, rustige laminaatvloeren met een breedte van 24,4 cm en verkrijgbaar in zes realistische eiken kleuren. Bekijk bijvoorbeeld de populaire kleuren zoals Oss Onbehandeld Eiken en Weesp Witbeige Eiken. Ook de vloeren uit de Steden Laminaat collectie zijn waterbestendig afgewerkt! Benieuwd naar één van deze Floeren? Kom binnenkijken in een woning van een klant & ontdek dit sterke laminaat!

Ook in de Sloophout collectie zijn er twee XL laminaat vloeren te vinden. Deze ruige en verouderde vloeren zijn bijzonder om te zien door het variërende eiken uiterlijk. Het laminaat is ook meer dan 24 cm breed en mag daardoor ook zeker niet ontbreken aan de lijst van unieke, brede Floeren. Hiernaast vind je ook minder grote vloeren zoals het Floer Sloophout Laminaat – Versleten Planken Donker.

Benieuwd naar meer bijzondere vloeren? Maak jouw droomvloer door een houten parket vloer samen te stellen. Door de verschillende mogelijkheden in behandelingen, houtsorteringen en afmetingen breng jij jouw eiken houten droom tot leven. Voorkeur voor een vloer met een eiken uiterlijk maar de voordelen van PVC? Bekijk de mooie Click PVC vloeren of ontdek het XL Walvisgraat PVC! Voor een unieke vloer kun je terecht bij Floer.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen