• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Floer is het enige echte Nederlandse vloeren merk gespecialiseerd in de productie van hoogkwalitatieve eiken houten lamel parket vloeren en visgraat parket vloeren. Daarnaast leveren we Europees geproduceerde en bijzondere laminaat vloeren, plak vinyl vloeren en klik vinyl vloeren met een ijzersterk karakter.

Door het aanbieden van unieke vloeren via het dealernetwerk voorzien we jou graag van een droomvloer. Zo hebben we meer dan 32 cm breed laminaat in het assortiment en zijn er natuurlijk de populaire Walvisgraat Vinyl vloeren. Deze XL visgraat vinyl vloeren zijn groter dan zijn kleine broertje het normale Visgraat Vinyl. Je kunt bij ons terecht voor allerlei unieke en bijzonder mooie vloeren. Van visgraat laminaat vloeren naar ijzersterk klik Vinyl in rechte eiken planken en van stoere betonlook tegel Vinyl vloeren naar 100% veilig en duurzaam breed Vinyl. Bij Floer vind je het allemaal.

Je bekijkt onze eiken houten en houtvervangende vloeren eenvoudig online op onze website, op afspraak in het Floer Experience Center of bij de Floer dealer bij jou in de buurt. Ook bieden we je de mogelijkheid om een gratis catalogus of proefstalen aan te vragen en thuis te laten bezorgen. Voor het bezoeken van jouw dichtstbijzijnde dealer, het opvragen van prijzen en het aanvragen van offertes verwijzen we je graag naar de Floer dealers. Liever bij Floer over de vloer? Neem contact op en plan een afspraak in.

 

Leer ons kennen!

Gefloerd in Europa

0 m2

Voorstellen

Bij Floer hebben we een passie voor hout en vloeren. Deze liefde voor mooie vloeren delen we graag met anderen. In onze fabriek in Noord-Nederland produceren we onze eigen eiken vloeren. Van lange lamel parket vloeren tot korte houten visgraat planken, sterk en constant in kwaliteit. Naast het produceren van jouw eiken droomvloer vinden we het leuk om unieke houtvervangende vloeren te verzamelen in een authentiek assortiment laminaat, plak vinyl vloeren en klik vinyl vloeren. Voor al onze producten geldt: “Enkel kwaliteit als voer, voor de perfecte Floer“.

 

Advies op maat

Een vloer kiezen is niet makkelijk. We helpen je dan ook graag op weg. Heb jij vragen over bijvoorbeeld verschillende kwaliteiten in vloeren? Of zoek je advies over geborstelde, gerookte of andere behandelingen van eiken parket vloeren? Rustiek tot modern noestvrije houten vloeren zijn onze specialiteit! Ook voor vragen over bijvoorbeeld de verwerking van onderhoudsarme laminaat, vinyl plak vloeren en Click vloeren staan wij je graag te woord! Neem contact op of lees er meer over via Floer blog, bekijk de informatieve FloerTube video’s of volg ons op social media voor acties, interieur inspiratie en meer vloer inspiratie!

Floer Experience Center Bezoeken?

Maak een afspraak!

Floer Verpakking Comfy Click PVC Visgraat

Een Floer bestellen?

We voorzien je graag van advies, maar leveren onze vloeren uitsluitend via het door Floer zorgvuldig geselecteerde dealer netwerk. Hier kun je de Floer parket, laminaat of vinyl vloeren gewoon per m2 bestellen. Onze ondervloeren, plinten en andere accessoires zijn ook hier te verkrijgen. Bekijk het dealeroverzicht voor de Floer dealer bij jou in de buurt! Op deze pagina wordt ook vermeld welke presentatie je in de winkel kunt vinden.

Volg ons op Facebook en doe inspiratie op voor jou vloer & inrichting. Verder vind je hier leuke acties!

 

Vind mijn dealer!
Floer Vloer Sponsor Donar Basketbal Groningen

Officiële Vloersponsor Donar

Sinds het seizoen 18/19 zijn we officiële partner en vloersponsor van Donar Basketbal. De Groningse basketbal profclub is 7-voudig Nederlandse competitie- en 6-voudig bekerkampioen. Dankzij Donar wordt Groningen ook wel “de basketbal hoofdstad van Nederland” genoemd. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Groningen is de link tussen Floer en Donar snel gelegd!

We zijn dan ook het hele seizoen op de basketbal vloer te vinden!

Meer info

Wekelijks een nieuwe video

FloerTube

afleveringen

#Gefloerd door Floer

Gratis Floer Collectieboek? ^

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen