• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Unieke retro designs

Sloophout laminaat

Ontdek

Collecties Floer Vloeren

Bij Floer hebben we een enorme passie voor hout. In onze fabriek hebben we het maken van prachtige eiken houten parket vloeren omgezet tot een specialiteit. We produceren, bewerken en behandelen hier alle typen eiken parket vloeren. Een aantal van deze populaire houten lamel parket vloeren vind je terug op onze website. Een houten parket vloer is een maatproduct en wordt volledig naar jouw wensen geproduceerd. Ook specialistische bewerkingen als het fijn bezagen of branden van eiken hout behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we ook een collectie met akoestische wandpanelen, ontdek deze Akoestische wandpanelen in verschillende houtsoorten en kleuren. De akoestische akupanel zijn 300 cm lang, waardoor deze altijd de volledige muur bedekken!

Productieproces Eiken Parket Vloeren

Floer Laminaat vloeren

Floer Laminaat vloeren staan voor duurzaamheid. We leggen de focus op realistische eiken laminaat vloeren in verschillende unieke collecties. Zoals de prachtige Landhuis Laminaat vloeren, de collectie bestaat uit vloerdelen met een breedte van maar liefst 32,8 cm. Uniek in zijn soort en bovendien waterbestendig tot in de groef! Iets minder breed? Floer Steden Laminaat bestaat uit 24 cm brede vloeren met een luxe V-groef. Naast deze extra brede laminaat vloeren zijn de populaire Visgraat Laminaat vloeren zeker de moeite waard om te bekijken, beschikbaar in 10 luxe eiken designs. Het Sloophout Laminaat is een eigenzinnige collectie met een verouderde en vintage uitstraling. Maar er zijn meer unieke laminaat vloeren. Levensechte lange parket planken bijvoorbeeld met alle voordelen van laminaat, de Authentiek Laminaat vloeren.

Floer Laminaat Klantvideo’s

Plak Vinyl vloeren

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak Vinyl vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak. De collectie Dorpen Vinyl vloeren bestaat uit verschillende tinten, van licht eiken tot donkerbruin eiken en een aantal er tussenin. Op zoek naar een breed vinyl vloer met een realistisch eiken uiterlijk? De XL Bossen Vinyl vloeren zijn afgewerkt met levensechte houtstructuren. Het creëert een luxe sfeer van een echte eiken planken. Plak Vinyl Tegels zijn er in betonlook, marmer, leisteen en meer en extra groot van formaat! Luxe Visgraat Vinyl vloeren zijn kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol. Een unieke vinyl vloer met een realistische eiken uiterlijk? Kies voor extra groot visgraat vinyl, oftewel Floer Walvisgraat Vinyl vloeren. Extra grote visgraat vinyl vloeren zijn enorm populair. Het luxe eiken design en ongekende formaat van de planken zijn prachtig om te zien. De ijzersterke kunststof vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon vinyl en voorzien van het REACH certificaat. Hierdoor dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu.

Floer Plak Vinyl Klantvideo’s

Houten Visgraat Parket vloeren

We zijn expert op het gebied van houten visgraat parket vloeren. De vloeren kunnen zowel verlijmd als zwevend gelegd worden, in het laatste geval moet er gebruik worden gemaakt van een ondervloer. Het trendy vissengraat legpatroon kunnen we produceren in plankafmetingen van 12 x 60 cm tot en met reuze visgraat in 18 x 90 cm. Eventueel met visgraat band om de vloer traditioneel af te sluiten. De visgraat parket vloeren kunnen in verschillende houtsorteringen worden geproduceerd. Ook een eiken houten visgraat vloer wordt volledig gepersonaliseerd en op bestelling geproduceerd in de Floer fabriek in Noord-Nederland. Wil jij een eiken houten vloer met alle voordelen van een vinyl- en laminaatvloer? Dan zoek jij een Hybride Hout vloer! Zoek jij inspiratie? Bekijk de onze klantvideo’s.

Eiken Parket Klantvideo’s

Click Vinyl vloeren

Mooi als hout, praktisch als vinyl! Het assortiment Click Vinyl is geproduceerd met een stabiele rigid mineraal core tussenlaag. Bovendien zijn de vloeren uit deze collectie voorzien van een geavanceerde klikverbinding. Afgewerkt met een levensechte eiken uitstraling en matte toplaag zijn de Natuur Click Vinyl Vloeren niet te onderscheiden van echt hout. Deze vloeren bestaan bovendien uit extra brede en extra lange planken! Ervaar ook de luxe rigid Visgraat Click Vinyl vloeren. Deze ijzersterke kunststof vloeren zijn 100% waterbestendig en gemakkelijk zelf te installeren. Op zoek naar Tegels voor in jouw woning? Bekijk Tegel Click Vinyl, ze zijn niet van steen te onderscheiden maar hebben alle voordelen van vinyl vloeren! De kunststof tegels zijn met 45,7 cm bij 91,4 cm groot waardoor het luxe stenen uiterlijk extra wordt benadrukt.

Floer Rigid Click Vinyl

Floer Formule

Heb je een leuke Parket, Laminaat of PVC vloer van Floer gevonden die je graag in het echt wil zien? Bekijk het actuele dealer overzicht of bestel eenvoudig een staal van de vloer. Wist je dat onze eigen Floer parketteurs eiken houten vloeren ook graag bij jou komen leggen? Zo ben je zeker van een juiste verwerking en het behoud van de fabrieksgarantie. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde dealer om meer te weten te komen over hun of onze legservice. Of steek je de handen uit de mouwen en wordt het een doe-het-zelf project? In onze Floer blog geven we handige tips over het leggen van een vloer, ook voor interieur blogs kan je hier terecht. In de FloerTube video’s behandelen we iedere keer een nieuw onderwerp, zo leer je bijvoorbeeld alles over de verschillen tussen Click en Plak PVC vloeren of hoe je het aantal m2 vloer moet berekenen. Op zoek naar inspiratie en meer klantfoto’s? Volg Floer op social media. Heb je een brandende vraag over één van de vloeren of zoek je hulp bij het leggen van een Floer? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij?