• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Julia
Leestijd: ~3 minuten

Walvisgraat-PVC-MEGAMAT-square

De matste PVC vloer van de Benelux!

Bij Floer zijn we gek op innovaties; geen wonder dat we de eerste op de Nederlandse markt waren met het matste PVC! Floer overtreft zichzelf graag, en daarom kondigen we met trots het nieuwe keurmerk MEGAMAT© op PVC aan. Deze overtreffende trap binnen de glanswaardes van vloeren maakt de vloeren van Floer nóg matter dan voorheen, zodat jouw Walvisgraat PVC vloer niet glanst maar schittert! Lees snel verder om alles te weten te komen over dit nieuwe en revolutionaire keurmerk.

 

Floer-Walvisgraat-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-front-closeup
Floer Walvisgraat PVC – Noordkaper Natuur

De kracht van de perfecte afwerking

We weten allemaal hoe belangrijk de afwerking van je Floer is voor de algemene uitstraling van je interieur. Maar laten we eerlijk zijn, traditionele PVC vloeren kunnen soms een vervelende en ongewenste weerspiegeling veroorzaken die afleidt van de gewenste visuele harmonie. Dit gebeurt voornamelijk bij lichtinval van grote raampartijen, zoals bij een schuifpui. Daarom introduceert Floer met trots de nieuwe MEGAMAT glanswaarde. Deze glanswaarde is uniek binnen de markt, en in combinatie met een subtiel voelbare toplaag zorgt dit voor de perfecte afwerking van jouw nieuwe Floer!

Glanswaarde van PVC vloeren

De glanswaarde van een vloer zit hem in de PU-laklaag en de vuistregel is: hoe lager de glanswaarde, hoe matter de vloer. Tot op heden hebben technologieën PU-laklagen ontwikkeld die minimale glanswaardes konden bereiken tussen de 3 en 5; deze glanswaarde noemen wij ‘supermat’. Waar oudere PVC vloeren een glanswaarde van 7 tot 5 hebben, zijn de nieuwe PVC vloeren met het MEGAMAT© keurmerk uitgerust met een glanswaarde van rond de 2. Deze vernieuwende techniek zorgt dus voor een ultramatte afwerking die elke lichtweerkaatsing elimineert. Zo geniet je van een strakke, eigentijdse uitstraling in je ruimte zonder afleiding van een glanzende vloer!

Floer-Walvisgraat-PVC-Bryde-Bruin-sfeer-perspectief-boven
Floer Walvisgraat PVC – Bryde Bruin

De voordelen van MEGAMAT PVC

Zoals je je wel kan bedenken hebben we MEGAMAT PVC niet zomaar geïntroduceerd; deze nieuwe glanswaarde biedt tal van voordelen voor zowel huiseigenaren, bedrijven en interieurontwerpers! De niet-reflecterende oppervlakte verhoogt namelijk de visuele aantrekkingskracht van elke ruimte en geeft een gevoel van ruimtelijkheid en verfijning. De nieuwe PU-laklaag die op de MEGAMAT vloeren zit komt met een ‘ceramic-bead’ technologie, oftewel keramisch sterk. Onthoudt wel dat PVC een zacht materiaal is, en daarom blijft het gevoeliger voor krassen bij scherpe voorwerpen. Floeren met de MEGAMAT technologie zijn daarom krasbestendiger, maar nooit volledig krasongevoelig.

Laat je Floer op de juiste manier shinen met MEGAMAT!

Op lange termijn zullen we alle Floeren in de nieuwe uitvoering MEGAMAT© gaan uitbrengen, maar het Walvisgraat PVC heeft een makeover gekregen en is al uitgerust met deze nieuwe technologie. Ben jij nu al benieuwd naar deze nieuwe technologie en wil je hem thuis bekijken? Bestel een Walvisgraat PVC proefstaal en laat jouw toekomstige Floer op de juiste manier schitteren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen