• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

Bij Floer hebben we een enorme liefde voor een vloeren en doen we de dingen graag een beetje anders. Ben je op zoek naar iets unieks? Een Floer die je niet overal ziet liggen en echt bijzonder is? Hier ben je aan het juiste adres. In deze video staat de top 3 meest unieke vloeren van Floer centraal, bekijk de FloerTube video!

De top 3 meest unieke vloeren

1. Sloophout Laminaat vloeren

Met recht op nummer 1: de verrassende vloeren uit de Sloophout Laminaat collectie. Deze collectie bestaat stuk voor stuk uit bijzonder buitengewone vloeren. Er zijn drie soorten met elk een lichte en een donkere variant. De collectie heeft zijn naam te danken aan de vintage, verouderde look en het wisselende uiterlijk van het laminaat. Zo hebben de Sloophout Laminaat vloeren Drijfhout Lichtgrijs en de donkere variant Drijfhout Donkergrijs een bijzonder driestrooks patroon. Dit houdt in dat op één laminaatplank een eiken patroon zichtbaar is van drie verschillende ‘laminaat planken’. De plank heeft een breedte van 19,2 cm maar dankzij het patroon lijkt het alsof het bestaat uit extra smalle vloerdelen.

Floer-Sloophout-Laminaat-Ruw-Donker-Eiken-perspectief-sfeer top 3 unieke vloeren
Floer Sloophout Laminaat – Ruw Donker Eiken

Het Sloophout Laminaat vloeren in de kleuren Versleten Planken Licht en Versleten Plank Donker. Deze vloeren hebben drie verschillende kleuren in het vloeroppervlak en zorgen daardoor voor een uniek geheel. De planken hebben een anti-kras bescherming en zijn bovendien antibacterieel gecoat. Hierdoor zijn ze vloeren extra gemakkelijk te onderhouden! Meer weten over het schoonmaken van een vloer? Bekijk onze FloerTube tips of bestel via jouw dealer een onderhoudsproduct.

Voor een robuuste vloer met een ruw randje zijn de Sloophout Laminaat vloeren Ruw Blond Eiken en Ruw Donker Eiken absoluut jouw aandacht waard. Deze vloeren hebben een bijzonder wisselend eiken houten uiterlijk. Bovendien is het laminaat in deze collectie extra breed in vergelijking met de andere Sloophout vloeren! De planken hebben een breedte van 24,5 cm en een lengte van 138 cm.

2. Eiken maatproduct Parket

Wist je dat iedere vloer uit de eiken parket collecties op maat wordt gemaakt? Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kan jij een vloer laten maken die volledig voldoet aan jouw wensen. Je kunt de houten vloer zo uniek maken als je zelf wilt. Er zijn verschillende houtsorteringen waar je uit kunt kiezen, van extra rustiek met grote noesten naar een noestvrij super gladde eiken structuur maar je kunt ook kiezen uit verschillende behandelingen en oliën.  Dit alles bij elkaar bepaald het uiterlijk van een eiken parket vloer. Origineler dan een op maat gemaakte eiken parket Floer wordt het niet! Floer Eiken Visgraat Parket vloer Verouderd Wit Geolied Hoe onderhoud en reinig ik mijn houten vloer?

3. Landhuis Variatie Laminaat

En niet te vergeten, de Landhuis Variatie Laminaat vloeren. Het Landhuis Laminaat is extra breed dankzij de 32,8 cm breedte, hierdoor is deze collectie sowieso al het bekijken waard! Bovendien is het mogelijk om tussen een groot aantal verschillende eiken design kleuren te kiezen. Ben je op zoek naar echt een speciale vloer? De XL laminaat vloer combineren met een smalle laminaat plank? Met het Landhuis Variatie Laminaat is het mogelijk! De naam verklapt het geheim eigenlijk al, met deze vloeren kan je variëren. Deze laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in 32,8 cm en 19 cm verschillende breedtes en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Je kunt kiezen voor om en om maar ook twee rijen extra breed laminaat en daarna een smaller deel. Er zijn verschillende combinatiemogelijkheden, door deze afwisseling in breedtes krijg je een origineel vloeroppervlak! 

Valt de voorkeur op een eiken parket vloer? Doordat dit een maatproduct is zijn er ook eiken variatie vloeren te maken! Bestel jouw favoriete Floer in twee verschillende breedtes en varieer er op los met een echte eiken houten vloer.

Floer-Landhuis-Variatie-Laminaat-Rustiek-Pure-Eik-Vloer-Vloeren top 3 unieke vloeren
Floer Landhuis Variatie Laminaat – Rustiek Pure Eik

Of je nou gaat voor een eiken houten vloer, een Landhuis Variatie Laminaat vloer of een van de zeldzame Sloophout vloeren. Met één van de top 3 unieke vloeren creëer je in ieder geval een bijzonder uniek vloeroppervlak in huis! Maar er is nog meer! Ontdek het speciale walvisgraat PVC of de brede Steden Laminaat vloeren. Benieuwd naar het verschil tussen walvisgraat en visgraat of ben je op zoek naar nog meer unieke vloeren? Bekijk ze allemaal of vraag een staal aan zodat je jouw favoriete unieke Floer in het echt kan ervaren.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen