• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Floer jouw project! Heb jij een bedrijf dat gespecialiseerd is in projectinrichting voor bedrijven, kantoor projectinrichting of projectinrichting in de zorg? Bij Floer leveren we binnen 24 uur rechtstreeks uit eigen voorraad aan bedrijven. Wat is de beste vloer voor een kantoor? Van PVC en laminaat vloeren tot akoestische panelen, je kunt alles geleverd krijgen. Extra sterk laminaat geschikt voor kantoorruimtes, onderhoudsvriendelijke showroom vloeren en extra sterke PVC vloeren voor kantines. Een vloer nodig voor een wachtruimte of behandelkamer? Floer Projectinrichting biedt de oplossing.

Floer hoofdkantoor

Walvisgraat Vinyl

Klant worden

Slijtvaste vloer in de showroom

Heb jij een bedrijf in projectinrichting, interieurbouw of een bouwbedrijf voor zakelijk vastgoed? Vraag vrijblijvend een account aan bij Floer en ontvang aantrekkelijke groothandelsprijzen voor zakelijke vloeren. Naast hoogwaardige kwaliteit laminaat en MEGAMAT© PVC vloeren voor de zakelijke markt, ondersteunen wij jouw project met service en advies op maat.

Akoestische panelen

Ook voor Wandpanelen ben je bij Floer aan het goede adres. Bij Floer vind je het Akupanel XL, een wandpaneel met een lengte van 300 cm! Geschikt voor iedere muurlengte. Op verzoek is het Akupanel ook in alle kleuren beschikbaar in 240 cm lengte. Ontdek de verschillende hout kleuren, van eiken, noten, tot mahonie.

Luxe kantoorvloer

In het Floer kantoor ligt de populaire Walvisgraat Vinyl vloer in de kleur Orka Onbehandeld. Het hele Floer team maakt hier dagelijks veelvuldig gebruik van, de vloer is dus zeker geschikt om in een kantoorruimte te leggen! Op de foto hierboven zie je hoe dit eruitziet. Een vloer met een ongekend luxe uitstraling, geschikt voor ieder project. Onderaan deze pagina vind je een fotoslider met foto’s van vloeren die gelegd zijn bij klanten in een zakelijke setting. Hier zie je onder andere foto’s van het Walvisgraat Vinyl en Tegel Click Vinyl.

 

Akoestische panelen kantoor

Wist je dat het Akupanel van Floer ook beschikbaar is in verschillende linoleum kleuren? Hippe trendy interieur trends als olijfgroen en diepzwart! Bovendien is het Linoleum vingervlek vrij en trekt het geen stof aan. Akupanel gebruiken op het plafond? Lees de Floer blog over akoestische plafond panelen en ontdek hoe je Akupanel XL kunt gebruiken aan de wand en het plafond in een zakelijke setting. Het Akupanel XL wordt tevens geproduceerd met gerecycled vilt. In het vilt zitten PET-flessen verwerkt, lekker duurzaam.

Projectinrichting inspiratie

Inspiratie nodig? We hebben speciaal een top 5 vloeren voor in de kantine gemaakt om jou op weg te helpen. Hierin vind je door ons geselecteerde vloeren die geschikt zijn voor kantines, maar daarnaast ook voor allerlei andere zakelijke toepassingen. Geïnteresseerd? Stuur jouw gegevens naar info@floer.nl, bel +31 (0)50 – 211 1891 of vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie.

Duurzame projectinrichting

Wil jij meer weten over de duurzaamheid van onze producten? Iedere collectie heeft zijn eigen voordelen en duurzame insteek en keurmerken. Niet onbelangrijk voor jouw opdrachtgever. Bekijk de Floer duurzaam pagina en lees alles over duurzame producten. Zo vind je onder meer informatie over vinyl vloeren gemaakt met een weekmaker uit sojabonen.

Altijd gratis Floer stalen Keuze uit vloeren en wandpanelen

Header overlay pointer

Aan het werk als interieurstylist?

Ontvang de gratis inspiratiebox!

Vraag direct aan

Populaire project producten

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Aanvragen