• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

Geef je woning een ruimtelijk effect met breed laminaat

Er zijn een aantal mogelijkheden om je huis ruimer te laten lijken. Kleurgebruik, lichtinval en meubels hebben hier allemaal invloed op. Een brede laminaat vloer kan er ook voor zorgen dat jouw woning ruimer lijkt. De kleur van de vloer, het patroon en de breedte van de plank spelen hierbij een grote rol. Creëer een ruimtelijk effect met een breed laminaat vloer! Wil je meer weten over de voordelen van brede laminaat vloeren? Ontdek het hier!

Floer-Landhuis-Laminaat-Onbehandelde-Eik-sfeer-vloer-extra-breedBrede laminaat vloeren

Breed laminaat is hip! Deze vloeren geven een woning een prachtige uitstraling en zijn in veel verschillende eiken kleuren verkrijgbaar. Bij Floer hebben we een aantal brede laminaat vloeren in verschillende afmetingen. Zo bestaat het Steden Laminaat uit brede planken van 24,4 cm. Ook het Sloophout Laminaat heeft bijzondere vloeren met deze grote afmeting in de collectie. De vloeren gaan van groot, groter naar grootst. Als je een brede laminaat vloer zoekt moet je het Landhuis Laminaat zien. Deze laminaat planken zijn maar liefst meer dan 32 cm breed en hierdoor XL te noemen! Bovendien is de kans groot dat ook jouw favoriete Floer in deze collectie zit door de grote hoeveelheid keuze.

Ook voor de niet zo ervaren doe-het-zelver

Een voordeel van een vloer van breed laminaat is dat je letterlijk minder planken hoeft te leggen. Hoe langer of breder de laminaat delen zijn, hoe minder je nodig hebt om het oppervlakte te bedekken. Ideaal, ook voor de niet zo ervaren doe-het-zelver! Bovendien zijn de laminaatvloeren extra eenvoudig zelf te leggen met de verschillende legmethoden van de Variclick verbinding.

Ruimtelijk effect door breed laminaat

Floer landhuis laminaat lichte eik scandinavisch interieur ruimtelijk effect met breed laminaat
Floer Landhuis Laminaat – Lichte Eik

Wil je gaan voor een ruimtelijk effect in jouw woning? Kies dan voor laminaat planken die zowel lang als breed zijn! Doordat je minder planken hoeft te gebruiken zijn er ook minder groeven. Het zorgt ervoor dat een vloer meer een geheel lijkt en het maakt de ruimte optisch groter. Er zijn brede laminaat vloeren met een V-groef rondom de plank en een groef alleen aan de lange zijden. Als je kiest voor een V-groef rondom geeft het de vloer een extra rustieke uitstraling, het accentueert namelijk het formaat van de plank. Wil je ruimtelijkheid in de diepte creëren? Kies dan voor een brede laminaat vloer met een V-groef aan de lange zijde, ook wel 2 V-groef genoemd en doorlopend patroon. Een aantal vloeren uit de XL Landhuis Laminaat collectie hebben deze twee prachtige voordelen. Breed laminaat met een doorlopend patroon zorgt daardoor voor een extra eindeloos ruimtelijk effect!

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Bies-en-band-visgraat-vloer
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Breed PVC

XL vloeren zijn populair! Door te kiezen voor extra breed of lange vloer planken wordt er een bijzonder effect gecreëerd in jouw woning. Wist je dat er naast XL laminaat vloeren ook extra breed PVC bij Floer te verkrijgen is? Zowel in de Dorpen PVC als de Bossen PVC vloeren collectie zitten er XL PVC vloeren. Gaat de voorkeur uit naar een patroon vloer in een unieke afmetingen? Neem dan even een momentje om de XL visgraat PVC vloeren in de Walvisgraat PVC collectie te bekijken! Deze extra grote visgraat vloeren zijn groter én breder dan het reguliere visgraat PVC en zorgen hierdoor voor een stijlvol en ruimtelijk geheel.

Ga jij voor groot PVC en een stoere look? Ontdek de tegel PVC vloeren! Deze industriële betonlook PVC vloeren zijn verkrijgbaar in zowel klik tegel PVC als verlijmd PVC. Met prachtige stenen designs dragen deze tegelvloeren bij aan een bijzonder en ruimtelijk effect in huis. Liever een houtlook? Bekijk dan eens de Natuur Klik PVC collectie!

Meer Floer blogs lezen? Lees bijvoorbeeld meer over het verschil tussen plak PVC en click PVC.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen