• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

De klikverbinding van een vloer is zeer bepalend voor de kwaliteit van het Laminaat of Click Vinyl. Een slechte verbinding betekent problemen tijdens het leggen en na verloop van tijd kiervorming in de vloer. Naast dat een vloer met kieren niet zo mooi is geeft het vuil, vocht en bacteriën de kans om achter te blijven in de vloer. Bij Floer hebben we 3 verschillende types hoogwaardige click verbindingen die niet alleen makkelijk leggen maar de vloer ook goed op zijn plaats houden. Ervaar de verschillende voordelen van Floer Variclick, Floer Fastclick en de Floer Unidrop verbinding.

variclick

De beste click-verbinding op de markt! We durven gerust te stellen dat het Floer Variclick de beste verbinding op de markt is. Naast de variaties in legmogelijkheden biedt deze verbinding een ongekend strak resultaat. De verbinding legt uiterst gemakkelijk, geeft meerdere bevestiging opties (handig in de moeilijke hoeken) en houdt de planken goed strak aangesloten. Het is dan ook niet gek dat we op alle laminaat vloeren met Variclick een garantie van 25 jaar geven!

Pijl naar rechts Variclick legvideo

Klikverbindingen_Variclick_Fastclick

Makkelijk, snel en betrouwbaar! De naam verraadt het al: snel leggen krijgt een nieuwe dimensie met de Floer Fastclick verbinding. Met dit systeem leg je de vloer 50% sneller dan de gemiddelde click-verbinding. Fastclick maakt gebruik van een zogenaamd “dropdown systeem” waarmee de vloer als het ware van boven naar beneden kan worden geklikt. Hoor je een klik? Dan kun je door naar de volgende plank. Makkelijk, snel maar bovenal ook betrouwbaar. Dit blijkt wel uit de lange garanties, we geven op Floeren met Fastclick van 20 tot wel 35 jaar! De uitgebreide beschrijving hoe je een visgraat laminaat vloer legt lees je in onze blog.

Pijl naar rechts Fastclick legvideo

Floer-Unidrop-visgraat-click-PVC-verfloerd

Speciaal voor Rigid Visgraat Click Vinyl! Voor het Visgraat Click Vinyl is er de speciale ‘Unidrop’ verbinding. Een handige verbinding speciaal ontworpen voor visgraat klik Vinyl vloeren. De planken sluiten bij deze verbinding altijd aan en kunnen met een rubberen hamer zacht worden aangetikt en bevestigd. Laatste zorgt voor een echte ‘corrigerende tik’ die de planken uit zichzelf nog eens recht trekt. Zeer handig bij visgraat waar de maatvastheid en het correct aansluiten van het punt patroon zeer belangrijk is! Wil je meer weten over het leggen van een Visgraat Click Vinyl vloer? Lees het blog!

Pijl naar rechts Unidrop legvideo

Floer-I4F-icoon-2

De innovatieve i4F klikverbinding is toegepast op de Floer Landhuis Click Vinyl collectie, waardoor de installatie ervan een ongeëvenaarde ervaring biedt. Deze verbinding garandeert niet alleen een uiterst stabiele en naadloze vloer, maar ook langdurige prestaties. Met de klikverbinding kunnen de planken met een simpele klik worden vastgezet. Enkel nog een lichte tik met een rubberen hamer en de planken zitten muurvast. Na het leggen van de Landhuis Click Vinyl vloeren kun je direct genieten van een naadloze vloerervaring!

Floeren met Variclick

Floeren met Fastclick

Floeren met Unidrop

Floeren met i4F

Floer Click-Verbindingen

Verbinding bij Floer eiken parket

Onze parket vloeren zijn voorzien van de meest gebruikte verbinding voor parket vloeren: de mes-en-groefverbinding, ook wel veer-en-groef genoemd. Deze uiterst maatvaste verbinding schuif je eenvoudig in elkaar. Bij zwevende plaatsing van onze houten vloeren raden we aan houtlijm toe te passen in de groefzijde van de mes-en-groefverbinding.

Ben jij benieuwd hoe je een echte Eiken Parket Floer legt? In deze aflevering van FloerTube laat Guido zien hoe je een eiken visgraat parket vloer legt. Deze vloeren vragen om uiterste zorgvuldigheid bij het installeren. Daarom laten wij het in deze video over aan onze Floer Parketteur!

Pijl naar rechts Hoe leg je eiken visgraat?