• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~2 minuten

Onlangs zijn er drie nieuwe Steden Laminaat vloeren toegevoegd aan het assortiment van Floerland. Naast de bekende Floer steden Grave, Leiden en Oss, zijn er nu dus ook drie nieuwe varianten beschikbaar. Van licht tot donker eiken, bieden deze nieuwe vloeren uiteraard hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde voordelen als de huidige steden. Ontdek ze allemaal!

Floer-Steden-Laminaat-Waterford-Witbeige-Eiken-sfeer-akupanel-front
Floer Steden Laminaat – Waterford Witbeige Eiken

Breed laminaat

Nog niet bekend met de Steden Laminaat vloeren? Het is geen wonder dat ze de namen van grote steden dragen: hun afmetingen zijn namelijk ook groots. De brede laminaatvloeren meten 128,8 x 24,4 cm en hebben een dikte van 0,8 cm. Onze nieuwste toevoegingen aan de collectie zijn Waterford Witbeige, Bergamo Bruin en Dublin Donkerbruin Eiken. Deze uitbreidingen bieden nog meer keuzemogelijkheden, zodat er altijd een perfecte match is voor jouw interieur.

Laminaat met V-groef

De nieuwe Steden Laminaat vloeren hebben een luxe V-groef aan zowel de lange als de korte zijden. Daarnaast zijn ze afgewerkt met een register embossing structuur. Probeer ze nu maar eens te onderscheiden van een parketvloer – haast niet te doen! Heeft je trouwe viervoeter de waterbak omgestoten? Geen probleem. Onhandig een glas omgestoten? Ook geen probleem. Zoals je al gewend bent van de Steden Laminaat vloeren, zijn ze tot wel 4 uur waterbestendig, zelfs tot in de V-groef!

Floer-Steden-Laminaat-Dublin-Donkerbruin-Eiken-sfeer-topdown-groot
Floer Steden Laminaat – Dublin Donkerbruin Eiken

Klik Laminaat

Voordat je kunt genieten van alle voordelen van het gebruiksgemak van de Steden Laminaat vloeren, moet de vloer natuurlijk eerst worden gelegd. Gelukkig beschikken de vloeren over de Variclick-verbinding, wat het leggen van een laminaatvloer bijzonder eenvoudig maakt. Met slechts een tikje van een aanslagblok liggen de planken als gegoten. In combinatie met de Contactloos Ondervloer is dit de perfecte combinatie.

Kortom, dankzij deze toevoegingen bestaat de collectie uit meerdere vloeren, van witbeige tot donkerbruin eiken. Het combineren van jouw interieur met het V-groef laminaat wordt hierdoor kinderspel. En over kinderspel gesproken, de vloeren zijn perfect geschikt voor huishoudens met kinderen dankzij hun krasbestendigheid en vier-urige waterbestendigheid.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanvragen

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen