• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Sla de plank niet mis, ga voor walvis! Nu geen Walvisgraat Laminaat of Walvisgraat Vinyl, maar een samenvoeging van deze twee voortreffelijke producten, Walvisgraat Click Vinyl! Deze nieuwe collectie biedt jou de mogelijkheid om een volledig waterbestendige doe-het-zelf vloer in huis te halen. Met de vijf nieuwe parels in de Walvisgraat Click Vinyl collectie ben je zeker van een Megamatte vloer waar jij mee kan shinen🤔. Ontdek de Walvisgraat Click Vinyl collectie!

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Bryde-Bruin-sfeer-perspectief
Floer Walvisgraat Click Vinyl – Bryde Bruin

Click Vinyl Walvisgraat vloeren

Bij Floer volgen we altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Onze afdeling productontwikkeling heeft met succes de glans van Vinyl vloeren weten te elimineren, waardoor de Walvisgraat Vinyl-vloeren nu zijn uitgerust met de MEGAMAT afwerking. Maar dat is nog niet alles; we zijn er ook in geslaagd om de Walvisgraat Vinyl vloeren op de markt te brengen met een handige klikverbinding. Hierdoor bestaat de XL visgraat collectie uit 5 klik Vinyl vloeren, waaronder de kleuren Orka Onbehandeld, Noordkaper Natuur, Bryde Bruin, Balein Beige en Narwal Nootbruin.

Voordelen van Walvisgraat Vinyl en Laminaat samengevoegd

Walvisgraat Click Vinyl combineert de elegantie van een XL visgraatpatroon met de voordelen van zowel Plak Vinyl als Laminaat. Klinkt dat niet als een droom die uitkomt? De vloeren zijn 100% waterbestendig, wat ze zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Bovendien zijn het echte doe-het-zelf vloeren. Dankzij de Unidrop klikverbinding van de Click Vinyl vloer is deze uiterst eenvoudig te leggen. Je hebt enkel een rubberen hamer nodig om de vloerdelen een laatste tik te geven en de vloer ligt als gegoten. Wel zo makkelijk! Wil je tevens genieten van warme voeten in de winter? Geen probleem! De Walvisgraat Click Vinyl vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Balein-Beige-sfeer-front-groot
Floer Walvisgraat Click Vinyl – Balein Beige

Voordeel na voordeel

De nieuwe Walvisgraat collectie van Floer heeft een innovatieve MEGAMAT-afwerking. Deze speciale afwerking verwijdert de typische glans die traditionele Vinyl vloeren vaak kenmerkt. Het resultaat is een prachtige, matte uitstraling die je interieur een moderne look geeft. Daarnaast beschikken de XL visgraat vloeren over een voelbare houtstructuur, dankzij deze structuur zijn de vloeren vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten parket vloer. De vloeren hebben een gebruisklasse van 23/ 33/ 42, waardoor de vloeren geschikt zijn voor zowel huishoudelijke als industriële omgevingen. Bovendien zijn de vloeren milieuvriendelijk en voorzien van meerdere keurmerken en certificaten.

Wil je toch niet groots uitpakken? Bekijk dan onze standaard visgraat click Vinyl vloeren. Wil je een van de XL visgraat doe-het-zelf vloeren in het echt zien, of een van onze andere vloeren? Vraag eenvoudig een proefstaal aan of neem een kijkje bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen