• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen, vloeren met band en bies. Kies je voor een doorlopend patroon tot aan de muur of heb je bijvoorbeeld liever een extra luxe randwerking? Deze keer in LeesFoer alles over de mogelijkheden van een visgraat PVC vloer met band en bies.

Waarom een visgraat PVC vloer met band en bies

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Bies-en-band-visgraat-vloer-woonkamer-interieur-
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Waarom kiezen voor een visgraat vloer met band en bies? De afwerking van een vloer is erg bepalend voor de look & feel van een interieur. Een vloer met een band en bies geeft een bijzonder effect, het oogt klassiek. Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen, in oude statige herenhuizen en oude kastelen komt het nog geregeld voor. Deze luxe afwerking van vloeren was vroeger een toonbeeld van welvaart. Een extra exclusief effect? Kies voor een visgraat PVC vloer met band en bies! Het zorgt namelijk voor een stijlvolle uitstraling en geeft een woning een luxe sfeer.

Kies voor een visgraat PVC vloer met band en bies.
Het geeft een interieur namelijk een luxueuze afwerking!

PVC vloeren met band en bies

Verliefd geworden op een visgraat of een walvisgraat PVC vloer? Het is mogelijk om deze PVC vloeren met band en bies te leggen. Voor visgraat en walvisgraat PVC vloeren zijn bijpassende banden beschikbaar. De banden van de walvisgraat vloeren zijn gelijk aan de vloer delen. Voor de Visgraat PVC vloeren zijn er bijpassende brede banden beschikbaar. Kies je voor een smalle band? Gebruik dan de vloer delen uit de visgraat PVC collectie. Er is een ruime keuze in biezen: verschillende kleuren, breedtes en lengtes! Neem contact op met jouw dealer om hier alles over te weten te komen. Daarnaast is het mogelijk om eiken visgraat parket vloeren met band te leggen.

Andere vloer afwerkingen

Naast deze vorm van vloerafwerking heb je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor andere randafwerkingen. Bijvoorbeeld in de vorm van bijpassende plakplinten, hoge muurplinten of sfeer plinten. Benieuwd naar deze vloer accessoires? Er zijn verschillende kleuren te kiezen, bijpassend aan elke laminaat of PVC vloer. Liever geen meekleurende producten? Gebruik dan wit gegronde MDF plinten. Deze muurplinten zijn namelijk beschikbaar in verschillende afmetingen en direct overschilderbaar. Maak ze bijvoorbeeld mat zwart of zuiver wit en creëer zelf een prachtige randafwerking.

Floer-Visgraat-PVC-Onbehandeld-Eiken-vloer-interieur-verschil plak pvc en click pvc
Floer Visgraat PVC – Onbehandeld Eiken

Welke vloer kan niet met band en bies gelegd worden?

Vloeren met een klik verbinding kunnen niet met band en bies worden gelegd. Dit komt doordat de planken uit linker- en rechter delen bestaan. Vloeren met rechte planken worden nooit met band en bies gelegd. Wil je meer weten over de afwerking van een vloer? Zoals een vloer zonder groeven, een microvelling of V-groef? Of wil je bijvoorbeeld weten welke ondervloer je nodig hebt? Ontdek alle vloeren en bijpassende accessoires van Floer.

Kijk op de website voor andere PVC vloeren zoals het breed PVC. Wil je liever een laminaat vloer? Bekijk dan eens de breed laminaat collectie. Liever wel een visgraat vloer maar weet je niet welke? Lees hier 4 tips bij het kiezen van een visgraat vloer. Op de website kun je tevens terecht voor blogs over de verschillen tussen bepaalde vloeren. Lees bijvoorbeeld het verschil tussen visgraat laminaat en visgraat PVC. Wist je trouwens dat plak PVC vloeren ook zonder plint te leggen zijn?