• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Ontdek het matste Vinyl van Nederland; het MEGAMAT© Vinyl van Floer! Dankzij nieuwe innovaties en technologieën is deze overtreffende trap binnen de glanswaardes van vloeren gecreëerd. Vloeren met het MEGAMAT keurmerk zijn daardoor nóg matter dan voorheen, zodat jouw Floer niet glanst maar jij wel schittert met jouw vloer! Glimmend Vinyl is verleden tijd met dankzij deze revolutionaire ontwikkeling. Dankzij de MEGAMAT afwerking op onder andere het populaire Walvisgraat Vinyl, wordt het natuurgetrouwe eiken design nóg realistischer dan voorheen!

Floeren met het MEGAMAT© keurmerk

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-topdown

Het matste Vinyl van Nederland!

De glanswaarde of glansgraad van een Vinyl vloer wordt bepaald door de PU-laklaag. De vuistregel is: hoe lager de glanswaarde, hoe matter de vloer. Tot op heden bestonden er alleen PU-laklagen die minimale glanswaardes konden bereiken tussen de 3 en 5; deze glanswaarde noemen wij ‘supermat’ en is toegepast op alle Vinyl vloeren van Floer. Een aantal Vinyl vloeren, zoals de Walvisgraat Click Vinyl en Walvisgraat Vinyl collecties en een aantal Dorpen Vinyl vloeren zijn uitgerust met het MEGAMAT© keurmerk en hebben een glanswaarde van rond de 2. Zo geniet je van een strakke, eigentijdse uitstraling in iedere ruimte, zonder afleiding van een glanzende vloer!

Floer-Walvisgraat-PVC-Bryde-Bruin-sfeer-perspectief-closeup

Extreem lage glanswaarde

De extreem lage glanswaarde van rond de 2 is uniek binnen de markt. In combinatie met een subtiele voelbare structuur in de toplaag zorgt dit voor een ultramatte afwerking die elke lichtweerkaatsing elimineert. De nieuwe PU-laklaag die op de MEGAMAT vloeren zit komt bovendien met een ‘ceramic-bead‘ technologie, oftewel keramisch sterk. De matste Vinyl vloeren van Nederland zijn bovendien voorzien van diverse keurmerken en daardoor ook uiterst duurzaam. Kies jij voor MEGAMAT Vinyl? Dan kies je voor schoon en veilig Vinyl, met keurmerken en certificeringen zoals Green Guard, REACH, Green Guard Gold, Floor Score, Eurofins Gold, Emissieklasse A+ en ISO14001.

Benieuwd naar het matste vinyl van Nederland?

Floer MEGAMAT© Vinyl

Ervaar het zelf

Wil je meer over deze MEGAMAT afwerking weten?

In deze aflevering van FloerTube vertelt Jet alles over de mega make-over van het Walvisgraat Vinyl en de unieke afwerking op het nieuwste Vinyl van Floer. Bekijk de video en leer er alles over!

Pijl naar rechts Meer weten?

Vragen over MEGAMAT Vinyl vloeren

Vinyl vloeren met een MEGAMAT afwerking zijn extreem mat afgewerkt, dankzij deze afwerking wordt iedere weerkaatsing van licht geëlimineerd.

Nee, alleen de Floer vinyl vloeren met een MEGAMAT keurmerk zijn voorzien van deze afwerking. De rest van het vinyl assortiment is voorzien van een super matte afwerking. Dit is vloeren hebben in vergelijking met de MEGAMAT vloeren een hogere glanswaarde, maar zijn desondanks voorzien van een mat uiterlijk.

Nee, juist niet! We hebben deze vinyl vloeren ook voorzien van een ‘ceramic bead’-technologie. Dit betekent dat het vinyl afgewerkt is met een keramisch sterke toplaag. De vinyl vloeren zijn daardoor krasbestendiger geworden.

Naast het MEGAMAT Visgraat Vinyl en Walvisgraat assortiment, zijn er ook een groot aantal dryback plak vinyl vloeren voorzien van een matte afwerking. Deze vloeren vind je in de Dorpen Vinyl collectie.

Ja, alle Walvisgraat Vinyl vloeren zijn afgewerkt met de MEGAMAT afwerking. Dit geldt zowel voor plak vinyl als de Walvisgraat Click Vinyl vloeren collectie.

De matste vinyl vloeren van dit moment zijn vinyl vloeren met een MEGAMAT afwerking, doordat de glanswaarde van deze vloeren rond de 2 is.

We raden het aan om alleen schoonmaakmiddelen te gebruiken die geschikt zijn voor vinyl vloeren. Gebruik geen producten zoals (schoonmaak)azijn, afwasmiddel of allesreiniger. Dit zal een vinyl vloer kunnen beschadigen.

Ontdek het zelf!

Zelf ervaren?

Bestel nu een proefstaal van één van de MEGAMAT© Vinyl vloeren en ervaar het matste vinyl van Nederland nu zelf!

Bestellen