• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Iruna
Leestijd: ~3 minuten

Je bent helemaal weg van het uiterlijk van de Dorpen Vinyl – Noordwijk Natuur Eiken, maar je wilt hem liever in XL visgraat? Geen zorgen! Dezelfde prachtige kleur is ook verkrijgbaar in het Walvisgraat Vinyl assortiment. Maar dan loop je tegen een ander probleem aan: jouw woning is niet geschikt voor plak vinyl. Ook dat is geen punt! De Noordkaper Natuur is verkrijgbaar in zowel rechte planken als het visgraatpatroon, van plak vinyl tot Click Vinyl. De keuze is dus reuze! Ontdek hier alle Noordkaper Natuur varianten.

Floer-Noordkaper-Natuur-varianten-overzicht-3

Dezelfde kleur, een andere Floer

“Is het ook mogelijk om dezelfde kleur in rechte plank te krijgen? Ik wil namelijk geen visgraat.”
“Kan ik de Noordkaper Natuur ook zelf leggen” “Is deze ook beschikbaar met een kliksysteem?”

Zomaar een greep uit het veelgestelde vragen overzicht. Op al deze vragen geven we nu voor eens en altijd antwoord, en wel een duidelijke JA! Ja, de Noordkaper Natuur is ook beschikbaar in een rechte plank. Ja, je kunt deze vloer ook recht leggen, maar is zou je dit wel doen als je ook kunt kiezen voor een rechte plak vinyl of een click vinyl vloer in grotere afmetingen? En Ja! Alle Walvisgraat Vinyl vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Walvisgraat Click Vinyl collectie. Je hebt het vast al door, er zijn talloze mogelijkheden! Voor alle duidelijkheid hebben we alle beschikbare varianten hieronder voor je op een rijtje gezet. Ze beschikken over dezelfde afwerking, structuur, warmteweerstand, enzovoort. De verschillen? type Floeren en afmetingen!

Floer-Walvisgraat-PVC-vloer-Noordkaper-Natuur-klant-interieur-10
Walvisgraat (Click) Vinyl in de kleur Noordkaper Natuur
 1. Walvisgraat Vinyl – Noordkaper Natuur
  De populairste vloer in de kleur Noordkaper Natuur; XL Visgraat Vinyl. De Walvisgraat Vinyl vloer is een extra grote visgraat vloer die rechtstreeks verlijmd wordt op de ondergrond.
 2. Walvisgraat Click Vinyl – Noordkaper Natuur
  Liever de vloer eenvoudig zelf leggen? Dan is de Walvisgraat Click Vinyl vloer wat voor jou. Dit is dezelfde Walvisgraat vloer, alleen beschikt deze over de Unidrop klikverbinding. Hiermee klik je de vloeren eenvoudig in elkaar.

 3. Dorpen Vinyl – Noordwijk Natuur Eiken
  Geen fan van (wal)visgraat? Dezelfde kleur is ook beschikbaar in rechte plank. Met een lengte van 121,9 cm en een breedte van 22,86 cm breng jij een eigentijds uitstraling in huis met de Dorpen Vinyl vloer.
 4. Landhuis Click Vinyl – Natuur Eik
  Wil je dezelfde kleur in rechte plank zelf leggen? Dan is de Natuur Eik jouw floer. De Landhuis Click Vinyl vloer is voorzien van een handige i4F verbinding, waardoor het leggen van deze vloer kennelijk eenvoudig is.

 

Floer-Landhuis-Click-PVC-Natuur-Eik-sfeer-topdown
Floer Landhuis Click Vinyl – Natuur Eik
Floer-Walvisgraat-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-topdown-groot
Floer Walvisgraat Vinyl – Noordkaper Natuur
Floer-Dorpen-PVC-vloer-Noordwijk-Natuur-sfeer-topdown-groot
Floer Dorpen Vinyl – Noordwijk Natuur

 

 

 

 

 

 

 

Floer je trap

Dankzij de Floer Trap Overzettreden – Natuur Eiken kun je jouw hele huis in de stijl van de Noordkaper brengen, van de vloer beneden tot boven. Creëer een geheel met de massief eiken traptreden. Om het helemaal af te maken zijn er ook neuslijsten, stootborden en LED-voorbereiding in overeenkomend design!

Meer van Noordkaper Natuur

Dan denk je vast: dat moet het dan wel zijn. Maar dat is nog niet alles! We begrijpen maar als te goed dat je geen genoeg kan krijgen van deze kleur. Er komt daarom binnenkort ook een Hongaarse Punt vloer in dezelfde kleur als de Noordkaper Natuur… De keuze is reuze!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen