• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Officiële Partner en Vloersponsor

Donar & Floer

Wie zijn wij?

donar-en-floer-logo

Ook dit seizoen (’21/’22) is Floer weer officiële vloersponsor van de 7-voudig Nederlandse competitie- en 6-voudig bekerkampioen Donar Basketbal uit Groningen. Dankzij Donar wordt Groningen ook wel “de basketbal hoofdstad van Nederland” genoemd. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Groningen is de link tussen Floer en Donar snel gelegd!

Vloersponsor Donar

Floer Donar Basketbal Vloer Sponsor Banner

Vloerstickers Floer

Net als de afgelopen 3 seizoenen zijn we dit complete seizoen ook goed zichtbaar met 2 grote stickers in beide buckets. Deze Floer-stickers liggen op de basketbalvloer bij alle Competitie, Beker en Europese wedstrijden van Donar. Je kunt ons dus niet missen wanneer je een thuiswedstrijd van Donar bekijkt op NPO/NOS, Ziggo Sport of in het Stadion!

Floer-Donar-team-foto

Fan van Donar?

Ben jij een echte Donar fan en wil je graag leuke basketbal prijzen winnen? Volg ons op Facebook en/of Instagram! We organiseren regelmatig leuke acties waarbij jij kans maakt op leuke prijzen zoals gratis kaartjes, een gesigneerde basketbal en meer! Het enigste wat jij hoeft te doen is Floer volgen op de social media kanalen.

Hoe leg je een basketbalvloer?

Donar Vloeropbouw

Nieuwsgierig hoe je een basketbal vloer legt? Ontdek het in onze vloeropbouw video! De vloer van Donar is een zogenaamde “portable” Basketbal parketvloer met click systeem. Dankij dit systeem, vergelijkbaar aan de click verbinding bij laminaat, kunnen de grote vloerpanelen eenvoudig en snel worden geïnstalleerd.

Een Floer leggen?

Meer over Floer