• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Druksterk en geschikt voor vloerverwarming

Floer Rigid Click Ondervloer

Rigid Click PVC Collectie
Floer Click Ondervloer Product

De juiste ondersteuning voor Click PVC

Door het toevoegen van steenmineralen aan PVC is het mogelijk om een stabiel click PVC product te fabriceren. Echter worden de vloeren door de rigide mineralen kern een flink stuk zwaarder. Het is dan ook van uiterst belang een voldoende druksterke ondervloer toe te passen bij het Floer Click PVC. Dit is tevens erg belangrijk bij de Rigid Click Visgraat PVC en de Rigid Klik Tegel PVC vloeren vanwege de vele verbindingen.

Floer Click Ondervloer Display wat is rigid click pvc

Zeker van 20 jaar fabrieksgarantie

Met de Rigid Click PVC Ondervloer ben je zeker van het behoudt van de 20 jaar fabrieksgarantie op de Floer Klik PVC vloeren! Deze ondervloer heeft een druksterkte van maar liefst 400 KPA. Daarmee biedt de ondervloer voldoende weerstand aan de zware Rigid Click planken en beschermt het de verbinding van de Floer.

Floer Click Ondervloer

En meer...

Bovendien is de Rigid Click PVC ondervloer ook volledig waterbestendig en heeft de ondervloer een zeer lage warmteweerstand van 0,009 m2 K/W. Daarmee zijn alle Rigid klik PVC vloeren van Floer en ondervloer zeer geschikt voor vloerverwarming! Ook is de Rigid Click Ondervloer brandvertragend en zorgt deze bij brand voor een minimale rookontwikkeling.

Floer-Alu-Tape-Voor-Ondervloeren-vochtwerend-product Floer-Alu-Tape-Voor-Ondervloeren-vochtwerend-product

Rigid Click PVC accessoires

Ontdek de Rigid Click PVC accessoires. Zo is de aluminium tape van Floer ideaal om de ondervloer rollen met elkaar te verbinden. Deze tape zorgt voor een stabiele ligging van de ondervloer delen en is vochtwerend afgewerkt. Op zoek naar een rubberen hamer om de Rigid Visgraat Klik PVC vloeren te kunnen leggen? Dankzij een zachte tik trekken de vloerdelen extra recht. Ontdek deze en meer accessoires bijpassend aan jouw PVC vloer van Floer.

Pijl naar rechts