• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Ik zoek naar:
Alles tonen
Floer-Walvisgraat-PVC-vloer-Noordkaper-Natuur-klant-interieur-4

Idyllisch Walvisgraat Vinyl

Noordkaper Natuur

Stap binnen in de wereld van idyllisch en indrukwekkend Walvisgraat Vinyl en ervaar de doordachte styling van het interieur. Met een XL visgraat Vinyl vloer als de perfecte basis, de zwarte keuken en de minimalistische accessoires word je direct geïntrigeerd door de schoonheid van de inrichting. Kijk binnen & proef de charme van deze bijzondere XL visgraat Vinyl vloer.

Inspireer mij!
Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-vloer-interieur-xl-visgraat-vloer-woonkamer-interieur-stalen-deur-vloeren-trends-2022

Royaal Walvisgraat PVC

Orka Onbehandeld

Kom binnenkijken in deze smaakvolle woning en ervaar de doordachte styling. Dankzij het onbehandeld eiken uiterlijk van de XL visgraat PVC vloer en prachtige interieur wordt er een gouden combinatie creëert. Luxe, ruimtelijk en royaal: het Walvisgraat PVC is het allemaal. Kijk binnen & beleef het Walvisgraat PVC fenomenaal.

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-Laminaat-vloer-Onbehandeld-Licht-Eiken

Industrieel Visgraat Laminaat

Onbehandeld Eiken

Ervaar de sfeer van dit interieur met diep donkerblauwe kleuren en industriële accenten. Het komt samen tot één geheel met de karakteristieke visgraat vloer. De minimalistische inrichting straalt ruimte en stijl uit. De donkerblauwe accenten zorgen voor een luxe uitstraling, de onbehandeld eiken kleur voegt de warmte toe!

Inspireer mij!
Floer-Walvisgraat-PVC-vloer-Narwal-Nootbruin-interieur-2

Rustiek Walvisgraat PVC

Narwal Nootbruin

Voel de warmte je tegemoet komen! Het modern industriële interieur van deze woning krijgt een stoere look door de stalen onderdelen van de meubels. De gouden accenten in de accessoires dragen bij aan een elegante uitstraling. De koele kleuren worden gecomplementeerd door de warme tinten in de muren en de prachtige diepbruine Walvisgraat PVC vloer. Waar wacht je op? Kom kijken!

Inspireer mij!
Floer Eiken Visgraat Parket Vloer Onbehandeld Geolied Sfeer 2

Stijlvol & Stoer Eiken Visgraat

Onbehandeld Geolied

Ontdek stijlvol & stoer eiken visgraat. De lichte muren, donkere stalen accessoires, zwarte keuken en onbehandelde eiken vloer geven de woning een stijlvol en modieus karakter. Het zorgt in deze nieuwbouw woning voor een luxueus en trendy resultaat!

Inspireer mij!
Visgraat-Enkel-Gerookt-Wit-Geolied-Reuze-Floer

Vintage Visgraat

Enkel gerookt & wit geolied

Eiken reuze visgraat is hip! In een sfeervolle schipperswoning in de stad Groningen ligt het Floer reuze visgraat in de meest populaire behandeling van de afgelopen jaren: enkel gerookt met witte olie. Ontdek deze visgraat topvloer in combinatie met een prachtig minimalistische inrichting.

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-PVC-Vloer-Onbehandeld-Eiken-Sfeer-visgraat-laminaat-vs-pvc-welke-vloer-past-bij-een-romantisch-interieur

Staal & Visgraat PVC

Onbehandeld Eiken

Ontdek de stijlvolle sfeer van dit interieur met zwart tinten en industriële accenten. Het staal gecombineerd met donkere kleuren, accentueert de visgraat PVC vloer. Geschikt voor iedere ruimte zoals de keuken, woonkamer en de kinderkamer! Het realistische 3D houtpatroon maakt de lichte visgraat vloer perfect voor deze woning.

Inspireer mij!
Floer Eiken Visgraat Parket Vloeren Verouderd Wit Geolied Sfeer

Rustiek Visgraat

Verouderd & wit geolied

Rustiek is sfeer! In Hillegom, op de grens van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland, vinden we een verouderde visgraat Floer als basis voor een gezellige landelijke inrichting. De rustieke eiken houtsortering geeft de vloer veel noesten en barsten, een heerlijk “levende” vloer dus! Gecombineerd met warme, landelijke accessoires en meubelen ademt deze woning gezelligheid.

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-Laminaat-Natuur-Eiken-vloer-vloeren

Tijdloos Visgraat Laminaat

Natuur Eiken

Deze ruime nieuwbouw woning voorzien van het tijdloze visgraat laminaat in combinatie met subtiele Scandinavische meubelen resulteert in een prachtig stukje wonen. De industriële accessoires vormen samen met het kleurrijke patroon behang een erg huiselijk gevoel. Door het combineren van uiteenlopende woonstijlen wordt hier de basis gelegd van een erg vrolijke leefomgeving!

Inspireer mij!
Visgraat Parket Rustiek Eiken Multiplank - Carbon Zwart Geolied

Donker Visgraat

Carbon zwart geolied

Durf jij donker? Deze Floer klanten gingen op advies van hun interieur ontwerpster voor een zwarte visgraat vloer. En het resultaat mag er zeker zijn! De neutraal zwarte basis geeft ontzettend veel mogelijkheden voor het combineren van kleuren. Zo staan de natuurlijke houttinten van de meubelen prachtig bij deze vloer. Ook fellere kleuren als het blauwe kleed blauw doen het erg goed bij deze klassiek zwarte visgraat vloer.

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-Laminaat-Creme-Eiken-Vloer

Retro Visgraat Laminaat

Crème eiken

In deze sfeervolle kapsalon worden niet zomaar mensen geknipt, maar krijgen kappers training in de vaktechnische aspecten van het herenvak. De inrichting bestaat uit meubelen en accessoires uit het verleden, van gebruikte bokshandschoenen tot aan een vintage platenspeler, met een klassieke visgraat laminaat vloer als basis!

Inspireer mij!
Floer-Eiken-Visgraat-Parket-Vloeren-Naturel-Geolied-Sfeer-vloer-vloeren

Klassiek Visgraat

Naturel geolied

Klassiek, stijlvol en tijdloos! In een prachtig penthouse in Amsterdam ligt de meest traditionele variant van de visgraat vloer. Met de klassieke naturel olie sluit deze eiken patroon vloer perfect aan op het stijlvolle meubilair. Het kleine formaat van de visgraat plank geeft het grote appartement optisch nog extra ruimte. Ontdek de klasse en elegantie van deze klassieke eiken visgraat Floer.

Inspireer mij!

#gefloerd door Floer

Gratis Collectieboek?

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen