• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Ik zoek naar:
Alles tonen
Floer Landhuis Lichte Eik Sfeer 5 ruimtelijk effect met breed laminaat

Robuust Laminaat

Lichte eik

Een strakke, moderne inrichting met een luxe 32,8 cm brede laminaatvloer? Deze klant durfde het aan en het resultaat mag er zijn! Het doorlopende eiken patroon op de planken zorgt voor een eindeloze lange en brede plank. Met het prachtige levende design van het Landhuis laminaat geeft het deze eigentijdse woning net dat beetje extra. Ontdek de strakke en frisse uitstraling van deze hippe inrichting met de robuuste lichte vloer!

Inspireer mij!
Floer-Walvisgraat-Laminaat-vloer-Bultrug-Bruin-interieur-2

Elegant Walvisgraat Laminaat

Bultrug Bruin

Beleef het elegante interieur van deze Walvisgraat Laminaat klanten. Door de doordachte keuzes voor kleuren, stoffen en materiaal vormt de inrichting van deze woning een minimalistisch en elegant geheel. Met een donkere XL visgraat laminaat vloer als eyecatcher is het een gedurfde woning met karakter. Stap naar binnen en beleef het zelf!

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-Laminaat-Natuur-Eiken-vloer-vloeren

Tijdloos Visgraat Laminaat

Natuur Eiken

Deze ruime nieuwbouw woning voorzien van het tijdloze visgraat laminaat in combinatie met subtiele Scandinavische meubelen resulteert in een prachtig stukje wonen. De industriële accessoires vormen samen met het kleurrijke patroon behang een erg huiselijk gevoel. Door het combineren van uiteenlopende woonstijlen wordt hier de basis gelegd van een erg vrolijke leefomgeving!

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-Laminaat-vloer-Onbehandeld-Licht-Eiken

Industrieel Visgraat Laminaat

Onbehandeld Eiken

Ervaar de sfeer van dit interieur met diep donkerblauwe kleuren en industriële accenten. Het komt samen tot één geheel met de karakteristieke visgraat vloer. De minimalistische inrichting straalt ruimte en stijl uit. De donkerblauwe accenten zorgen voor een luxe uitstraling, de onbehandeld eiken kleur voegt de warmte toe!

Inspireer mij!
Floer-Landhuis-Laminaat-Onbehandelde-Eik-sfeer-vloer-extra-breed-laminaat-leggen

Buitengewoon Breed Laminaat

Onbehandelde Eik

Kom binnenkijken & kom tot rust. Het daglicht valt naar binnen en accentueert het doorlopende patroon van de brede laminaatvloer. Hierdoor krijgt het huis een groots effect en komt de onbehandelde eiken kleur schitterend naar voren.

Inspireer mij!
Floer-Landhuis-Variatie-Laminaat-Rustiek-Pure-Eik-Vloer-Vloeren

Retro & Rustiek Laminaat

Rustiek Pure Eik

Kom binnenkijken in deze woning. Met elementen van een retro interieur, moderne accessoires en een vintage stijl vormt de mix een bijzonder geheel. De laminaat vloer ligt in de hele woning waardoor zowel de extra brede als smalle laminaat delen extra opvallen. Eigengereid en stijlvol. Maak het mee.

Inspireer mij!
Floer-Visgraat-Laminaat-Creme-Eiken-Vloer

Retro Visgraat Laminaat

Crème eiken

In deze sfeervolle kapsalon worden niet zomaar mensen geknipt, maar krijgen kappers training in de vaktechnische aspecten van het herenvak. De inrichting bestaat uit meubelen en accessoires uit het verleden, van gebruikte bokshandschoenen tot aan een vintage platenspeler, met een klassieke visgraat laminaat vloer als basis!

Inspireer mij!
Floer-Steden-Laminaat-Weesp-Witbeige-Eiken-vloer-woonkamer

Stijlvol & sterk laminaat

Weesp Witbeige Eiken (uit collectie en vervangen)

In deze woning is er gekozen voor een industriële stijl! De velours bank in een prachtig donkergroene kleur, houten ronde salontafeltjes en stalen poten zetten de toon van de stijl. Dankzij de waterbestendige afwerking van het brede laminaat is de vloer heel geschikt voor de hele woning. Kijk binnen in deze smaakvolle woning!

Inspireer mij!

#gefloerd door Floer

Gratis Collectieboek?

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen